Polering: finish
 
  1.Mens bilen fremdeles er dekket av poleringsmiddel som beskytter lakken bruker du en liten firkantsvamp til å påføre Vinyl & Rubber Care på plastdetaljer som sidelister og vinduslister.

  2.Støtfangere av gummi og plast kan få nytt liv med Bumper Care. Dette gel-produktet påføres best med svamp. Overflødig stoff kan tørkes av med en ren klut for å unngå støvtiltrekning.

  3.Andre plastdeler som frontgrill og vinduspusserhus kan få nytt liv med Bumper Black. Påfør omhyggelig, og forurens ikke vinduspusserbladene.

  4.Dørpakninger skal tørkes sparsommelig med Vinyl & Rubber Care for å forhindre klebing og oppriving i kaldt vær. Brukes også i vindusførerne for å løsne vinduer som kleber.

  5.På stygt tilsmusset glass vil Car Glass Polish fjerne forurensinger uten å sette rester når det poleres. Påføres på kluten og deretter på vinduet. Sveiv rutene litt ned for å komme til toppkanten av glasset.

  6.Både glass og akryl kan rengjøres med Fast Glass. Bare sprut på og tørk av med en kjøkkenrull. Den er ideell å ha liggende i bilen. Fjerner døre insekter fra frontrute og karosseri.

  7.På vanskelige områder inne i bilen kan det være nødvendig å bruke en spatel for å nå helt ned. Dette gjelder både for- og bakruter. Pass på å ikke søle glasspolish på tekstilene i hattehyllen.

  8.Til slutt kan karosseriet avpoleres med en ren, myk klut. Vend kluten regelmessig og rist av. Du trenger ikke gni hardt for å få en dyp og skinnende glans.

Nå har vi satt inn hele bilen med poleringsmiddel og er klar til å gni den skinnende blank. Super Resin Polish er særlig lett å fjerne og trenger bare lett behandling, men det er best å polere bilen i varmt, tørt vær og unngå både fuktige og meget varme forhold. Det gir best resultater på enkleste måte.

Men før vi polerer kan vi ta oss av andre områder mens laget av poleringsmiddel beskytter lakken.

Det er nå vi kan gå over hele bilen med Vinyl & Rubber Care (innvendige flater) og Bumper Care eller Bumper Black (utvendige flater) og rengjøre alle former i plast og gummi, så som dørpakninger, støtfangere og grill i plast og vinduspusserarmene (ikke bladene).

Deretter rutene. Som hovedregel er Fast Glass en enkel og rask vei til en glitrende finish, men når vinduet har vært forsømt kan Car Glass Polish brukes. Dette er en krem som skal påføres kraftig med en tørr klut. Når den er tørr er den lett å avpolere og etterlater ikke rester eller flekker.

  • Fjerne gamle klistermerker med hårtørker og en metallskrape (vær forsiktig der det finnes varmeelementer).
  • Bruk Intensive Tar Remover for å fjerne rester av limstoffer.
  • Hvis du bruker Vinyl & Rubber Care må du se til at søl på gulvet blir holdt på et minimum for å unngå sklifare og flekker.
  • Rengjør speedometerglass med Fast Glass.

Copyright © Michael Nielsen