Kalesjer
 
  1.Kabrioleter med tektilkalesje bør maskeres for å unngå og sette hvite merker på kalesjestoffet. Bruk bred maskeringsteip langs kantene på kalesjen.

  2.For å rengjøre tekstilkalesjer støvsuger du først kalesjen grundig for å fjerne støv og sprayer så på Fabric Hood Cleaner. Fukt hele området og vent en stund så væsken gjennomtrenger stoffet.

  3.Med den grove plastsvampen i settet arbeider du rengjøringsmiddelet inn i kalesjen. Pass på at du ikke gnir hardt på sømmene. La middelet virke en lengre tid for best resultat.

  4.Enten mens kalesjen er fuktig eller etter at den er tørr påføres Fabric Hood Protector rikelig på hele området. Søl på lakken fjernes straks med en kjøkkenrull. La den tørke over natten.

Kabrioleter er særlig utsatt for påkjenninger over tid og forurensing. Vinylkalesjer bør vaskes ofte og kan rengjøres innimellom med Engine Cleaner og en børste for å fjerne inngrodde urenheter.
Når kalesjen er ren påføres Bumper Care med en svamp for å få fargen tilbake og gi en dyp glans. Da dette er et gelprodukt må overflødig gel fjernes med en myk klut før den tørker.

Tekstilkalesjer trenger mer pleie da de kan bli meget skitne og miste de vanntette egenskapene. Fabric Hood Cleaner har en bakterievirkning som bryter ned og oppløser flekker. Den bør påføres og svampes omhyggelig, og ved gjenstridige flekker bør middelet få trenge inn i noen timer før det blir tørket av med en ren, fuktig klut.

Til slutt sprayer du Fabric Hood Protector på og lar det tørke. Dette vil danne et vanntett polymerlag som beskytter og bevarer tekstilkalesjer mot virkningen av vannopptak og overflatisk tilsmussing.

Husk å fjerne tilfeldig søl fra karosseriet straks med papirhåndkle.

  • Bruk bare Fast Glass på bakruter i perspex, da den ikke er slipende.
  • Bruk Fabric Hood Protector på båtkalesjer, telt og campingfortelt.
  • Ved sterk tilsmussing lar du Fabric Hood Cleaner virke over natten, og holder den fuktig ved å dekke med plastpresenning.

Copyright © Michael Nielsen