Felger og dekk
 
  1.Pass på at felgen ikke er varm (veldig viktig) og spray Clean Wheels slik at middelet væter grundig alle synlige flater på felgen. Det er best å arbeide med ett hjul om gangen.

  2.Børst grundig med hjulbørsten Hi-Tech Wheel Brush og pass på å nå alle flater. Skyll grundig med en tynn, kraftig vannstråle, og ikke la rensemiddelet tørke før du spyler av.

  3.Sprut Engine Cleaner under hjulkassene og på alle tilsølte områder. Dette er et sterkt middel og bør virke i flere minutter så det kan gjennomtrenge urenhetene og oppløse dem.

  4.Bruk en trespatel til å fjerne skorper av urenheter under hjulbuene. Prøv ikke med noe skarpt, som en skrutrekker, ettersom det kan sette riper og skader i innerskjermen.

  5.Skyll urenhetene av med en tynn stråle og bruk hånden i hansken til å løsne gjenstridig søle fra innerskjermbuen. Pass godt på, da det kan være skarpe utstikkende deler under skjermen.

  6.Glem ikke reservehjulet. Rens det både på innsiden og utsiden da dette vil gjøre det mer renslig å skifte hjul og dessuten gir et godt inntrykk når du skal selge bilen.

  7.Mens hjulet enten fremdeles er vått eller har tørket, sprayer du Instant Tyre Dressing på dekket og lar det tørke til det blir blankt. Vil du ha matt finish tørker du med en klut før middelet er helt tørt.

  8.Resultatet blir et hjul så godt som nytt. Du kan bruke Clean Wheels så ofte du vil så sant du påfører middelet bare når hjulene er kalde og skyller grundig av hver gang.

Søle er den første fienden du må angripe. Hvis bilen er sterkt tilsmusset skyller du av det verste før du bruker noen rengjøringsmidler. Det reduserer unødvendig forbruk til et minimum.

Bruk Engine Cleaner i hjulkassene og langs kanalene. Dette fjerner urenheter og veismuss.
Gjenstridige skorper under hjulkassene løsner du med et stykke tre eller en spesialtilvirket spratel. Bruk ikke skarpe gjenstander eller metall som kan ripe overflaten. Pass også på at det ikke er noen taggete kanter som kan skade hendene når du kjenner under hjulkassene.

Arbeid bare med kalde hjul. Spray Clean Wheels på ett hjul om gangen, pass på at du får dekket alle deler av felgen. Børst grundig med hjulbørsten Hi-Tech Wheel Brush og skyll grundig av før væsken har fått sjansen til å tørke.

Fjern asfaltflekker med Intensive Tar Remover. Clean Wheels fjerner ikke rust som har angrepe felgen under klarlakkfinishen. Slike skader krever en spesialist.

Mens felg og dekk fremdeles er våte kan du spraye Instant Tyre Dressing over hele flaten og la den tørke til den er blank.

  • Bruk Clean Wheels bare på kalde felger.
  • Gjør det ferdig med én felg om gangen så middelet ikke tørker.
  • Bruk aldri slipemidler på felger.
  • La ikke middelet tørke inn da det kan sette flekker.
  • Bruk alltid øyebeskyttelse og hansker når du bruker felgrens.
  • Bruk ikke dekkmidler på motorsykkeldekk, da det kan gjøre dem glatte.

Copyright © Michael Nielsen