Oppretting av Mercedes 260 E hos Karosserispesialisten

Ble påkjørt i siden 29. mai 2001 med følgende resultat:
Venstre bakdør, bakskjerm og hjulkasse ble ødelagt, felgen og dekket fikk seg også en smell.

Da det allerede var visse forskjeller på lakken (farge og finish) på henholdsvis dørene og bilen forøvrig valgte jeg å få tatt med litt ekstra når lakkereren først hadde lakk i sprøyta.
Skaden ble selvsagt dekket av forsikringen, mens jeg betalte for øvrig arbeid som omfattet ny hjulbue på høyre bakskjerm, omlakkering av venstre forskjerm og takside, dørene på høyre side, høyre takside og bakskjerm, samt begge sidespeilhus.

Det var flere grunner til at jeg valgte å gjøre dette; én ting var å unngå fargeforskjeller, men jeg ble også ekstra gira da jeg fikk vite at Karosserispesialisten fortsatt bruker den gode gammeldagse lakken. Min erfaring med moderne miljølakk har nemlig ikke vært den beste, men det skyldes nok at man bruker mye mindre lakk nå enn tidligere - lakken i seg selv er ikke dårligere ifølge de lakkererne jeg har snakket med.
Resultatet ble ihvertfall alldeles utmerket; alt fra tilpasning av nye deler til kvaliteten på lakkeringsjobben. Det var spesielt moro å konstatere at lakken ser atskillig bedre ut enn den på en ny S-klasse som sto parkert der da jeg hentet bilen.

En annen ting jeg synes Karosserispesialisten er svært gode på er kundebehandling og oppfølging.

Resultatet kan du se her, klikk på bildene for å forstørre dem:

Copyright © Michael Nielsen